HUNGARIAN
 Products  Support and others

Felhasználási Feltételek

KÉRJÜK, HOGY AZ OLDAL HASZNÁLATA ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKET. Az oldal használatával kijelenti, hogy egyetért a felhasználási feltételekben foglaltakkal. Amennyiben Ön nem ért egyet a felhasználási feltételekkel kérjük, hogy ne használja ezt a weboldalt. Fenntartjuk a jogot, hogy belátásunk szerint bármikor modósíthassuk a felhasználási feltételeket. Éppen ezért kérjük, hogy időszakosan figyelje az esetleges változásokat. Amennyiben a változások közzétételét követően is használja ezt a weboldalt, az azt jelenti, hogy tudomásul vette a megváltozott feltételeket.

Szerzői jog, védjegyek, iparjogvédelem
Ez a weboldal, beleértve az összes tartalmat grafikát, kódot, alkalmazott és beépített szoftvert illetve valamennyi integrált tartalmat, grafikát, kódot és szoftvert, szerzői jogvédelem alatt áll és az ALPS ALPINE EUROPE GmbH, Alpine Brand ("ALPINE") tulajdonát képezi, kifejezetten fenntartva minden engedélyezéssel kapcsolatos jogot. Az oldalon található képek, grafikák, logok, szimbólumok, hang- és video-anyagok, animációk vagy szöveges dokumentumok használata, tárolása, megváltoztatása, sokszorosítása csak az ALPINE előzetes írásos hozzájárulásával történhet, mely hozzájárulás bármikor visszavonható.


Az "Alpine" és "Alpine Europe" szavak, kifejezések, az öt csíkkal rendelkező Alpine logo, a nevek és képek , melyek alapján az Alpine termékei szolgáltatásai azonosíthatóak az ALPINE védett jegyei, jelzései. Ezek a jelzések vagy színes utánzatai, semmilyen módon sem használhatók fel az ALPINE előzetes hozzájárulása nélkül. Az oldalon semmilyen olyan tartalom nincs, melynek használatához ne kellene a szerzői jog tulajdonosának az ALPINE-nak vagy egy harmadik félnek az engedélye.

 

Korlátolt felelősség

Ön vállalja, hogy a honlapot saját felelősségére látogatja. Az ALPINE nem vállal felelősséget a hozzáférésből vagy nem hozzáférésből vagy a használatból vagy lehetetlen használatból vagy hivatkozott információ elérésből vagy el nem éréséből adódó károkért vagy sérülésekért. Az ALPINE az általa ezen az oldalon közölt információkat a lehető legnagyobb gondossággal készítette. Az oldalon található információk célja az ALPINE-nak és termékeinek bemutatása. Nem állítjuk azt - és nem vállalunk garanciát arra -, hogy a megjelenített információk teljesek és helyesek. Amennyiben a termékeinkkel kapcsolatban tanácsadásra vagy utasításra van szüksége, kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

 

Linkek, hivatkozások

Harmadik fél weboldalára mutató linkek, hivatkozások csak a felhasználók kényelme érdekében kerültek felhasználásra. A felhasználók ezeket az oldalakat saját felelősségükre használják. A hivatkozások megadása nem jelenti azt, hogy az ALPINE jóváhagyta azok tartalmát. Az ALPINE semmilyen felelősséget nem vállal a hivatkozott oldalak elérése és az ott közölt tartalmak kapcsán és semmilyen felelősséget nem vállal az ebből eredő károkért és/vagy sérülésekért.

 

Nemzetközi felhasználók

Az itt bemutatott termékek, az Európai Unió piacai számára érhetők el, és az azokon történő használatra készültek. Az ALPINE nem állítja, hogy ezek a termékek elérhetők vagy alkalmazhatók egyéb földrajzi területeken, helyeken. Azok, akik úgy döntenek, hogy ezt a weboldalt az Európai Unión kívül használják, ezt saját kezdeményezésükre teszik és felelősek a helyi törvényeknek történő megfelelésért.

 

Alkalmazható jog

Minden az ezzel a weboldallal kapcsolatos jogi követelés vagy peres eljárás a Német Szövetségi köztársaság vonatkozó jogszabályainak felhasználása és értelmezése alá tartozik, kivéve a nemzetközi magánjog és a szerződésekről szóló Nemzetközi Árukereskedelmi ENSZ-egyezmény rendelkezéseit.

 


 

Adatvédelem

Ha igénybe veszi szolgáltatásainkat, előfordulhat, hogy személyes adatokat kérünk Öntől. Ezekre a kérdésekre nem kötelező választ adni. Személyes adatai a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kerülnek felhasználásra és tárolásra.

Az ezen a weboldalon keresztül összegyűjtött személyes adatai szerződés létrehozása és kéréseinek megválaszolása érdekében kerülnek felhasználásra. Piackutatási és marketing célokra csak az Ön kifejezett jóváhagyásával alkalmazzuk személyes adatait.

Amennyiben a megállapodás a fent említett célokra is kiterjed, úgy magában foglalja a beleegyező nyilatkozatot az ALPS ALPINE EUROPE GmbH, Alpine Brand -hoz kapcsolódó vagy harmadik fél felé történő adattovábbítást illetően is. Ellenkező esetben adatátvitelre nem kerül sor.


Hozzájárulását a jövőre nézve bármikor visszavonhatja. Ebben az esetben kérjük forduljon hozzánk a következő e-mail címen: ...@alpine.de

Analysis by WiredMinds

Our website uses counting pixel technology provided by WiredMinds GmbH (www.wiredminds.de) to analyze visitor behavior. In connection with this, the IP address of the visitor is processed. The processing occurs only for the purpose of collecting company based information such as company name, for example. IP addresses of natural persons are excluded from any further processing by means of a whitelist. An IP address is not stored in LeadLab under any circumstances.

While processing data, it is our outmost interest to protect the rights of natural persons. Our interest in processing data is based on Article 6(1)(f) GDPR. At no time is it possible to draw conclusions from the collected data on an identifiable person.

WiredMinds GmbH uses this information to create anonymized usage profiles of the visit behavior on our website. Data obtained during this process is not used to personally identify visitors of our website.

Hosting

Our website is hosted by Mittwald CM Service GmbH & Co. KG, Königsberger Straße 4-6, 32339 Espelkamp, so that personal data stored on our platforms is transmitted to this processor or its servers. The server is located within the EU.

Of course, we have concluded a data processing agreement with them in accordance with Art. 28 GDPR.

 


 

Impresszum

Kapcsolattartási információk / A weboldalért felelős

ALPS ALPINE EUROPE GmbH
Alpine Brand

Ohmstraße 4

85716 Unterschleißheim

Germany

 

Tel: +49 (0)89 - 32 42 64 - 0

Fax: +49 (0)89 - 32 42 64 - 241

 

cégbírósági nyilvántartás Munchen, HRB 255899

Ügyvezető Igazgatók

Masami Aihara
Wilfried Baumann
Sascha Kunzmann
Yasushi Motokawa