HUNGARIAN

Peugeot 4800 04/2012 -

King Size Entertainment  -  Szórakozás királyi méretben

A "One Look Navi XL" teljesen új élményt képes közvetíteni a felhasználók számára a gigantikus 8′′ (több mint 20cm) képátlójú kijelzőjének köszönhetően. A nagy méretű kijelző kényelmes "One Look" kezelést tesz lehetővé és élvehetőbb moziélményt nyújt mint kisebb versenytársai. Még a megosztott képernyőmódban is könnyen kezelhető a készülék valamennyi applikációja.

A 8′′ méretű kijelző mintegy 43%-kal nagyobb felületet jelent, mint a megszokott  7′′ (17.78cm) kijelző esetében. Kimagaslóan részletes térkép megjelenítés, kimagasló vezérelhetőség még az 50/50%-os osztott képernyős üzemmódban is. Próbálja ki  -  és többé nem fog visszatérni kisebb méretű kijelzőre!

Alpine 8" Installációs Kit

Egy 8'-os kijelző telepítése a műszerfalba akár kihívás is lehet, ezért az Alpine egyre több beszerelő kittet biztosít, beleértve mindent a mechanikus alkatrészektől az adapterekig és a kormány távvezérlő interfészekig, valamint a jármű kijelzőkig (amennyiben van ilyen).

 

 

A 8 hüvelykes telepítőkészlet tartalmazza az összes szükséges alkatrészeket a telepítéshez ahhoz, hogy az INE-W928R / X800D-U megfelelően működjön a cél járműben. A mechanikus szerelési alkatrészeket, valamint a hálózati adaptert is tartalmazza. Nincs szükség antenna adapterre.